2024. május 15.

piros 2021 03

PROTEIN PRÓFÉTA

Jóllakottság. Milyen távolinak és elérhetetlennek tűnik ez neked.

Neked, aki hosszú-hosszú ideje már nem találkoztál ezzel az érzéssel, mert diétázol. Amíg a többiek falatoznak, zabálnak, csócsálnak, burkolnak, csemegéznek, tömik a majmot, te kopogó szemmel fordulsz a csupasz fal felé és egyetlen vágyad, hogy ne halld többé már a gúnyos megjegyzéseket a hátad mögött. Mert csakis a diéta időszakában derül ki, hogy mennyi családtagnak, jó barátnak, kollégának van születésnapja. A többi vélt, vagy valós ünnepről nem is beszélve. Ezek többségét lehetetlen túlélni egyenes gerinccel. Ilyenkor végképp megbukik a mutatvány.
Na, de akkor teljesen antiszociálisnak kell lenned, hogy elérhesd a hőn áhított álom-alakot és formát? Össze kell veszned az egész világgal, amikor diétázol? Vagy nagyot legyintve fel kell adnod az egészet, mert szar a világ? És nincs mit tenni, mert úgyis lehúz ez a mocsár, benő a dudva, felfal a fertő?
Dehogyis! Egyszerűen csak arról van szó, hogy neked kell megváltoztatni a világot. Igen, ilyen egyszerű! Mond meg nekik, hogy téged ne sajnáljanak, mert sportolni és diétázni jó! Igen jó! És bíztasd őket! A hitetleneket. Hogy ne vegyen erőt rajtuk a gyengeség. Ne hagyják el magukat olyan könnyen, mert nekik is sikerülni fog! Mutass példát, járj elöl az úton! Kóstoltasd meg velük a Forpro amerikai palacsintáját, aminek a cukortartalma zéró és mégis istenien finom! Mutasd meg nekik, milyen az egészséges jóllakottság!
Kóstoltasd csak meg velük! És ők mindannyian hinni fognak neked. És követnek majd utadon.

 Almás-fahéjas amerikai palacsinta (cukormentes) 

fahejas_palacsinta.jpg

Hozzávalók 2 személyre:
100 g cukormentes Forpro American Pancake palacsintapor

200 g reszelt alma és pár nagyobb szelet a díszítéshez
1 evőkanál őrölt fahéj
1-2 evőkanál olivaolaj
Forpro Zero Calorie Tahiti vaníliás vagy Double chocolate szirup

Elkészítés 15 perc:
1. Keverjünk 100 g (4 adagolókanál) cukormentes Forpro palacsintaport 400-440 ml vízbe habverő vagy turmixgép segítségével. Ezután a megtisztított, lereszelt almát is belekeverjük. Az almát, ahogy lereszeltük, azonnal a palacsintatésztába keverjük, nem csavarjuk ki. 10 percig pihentetjük.

2. A palacsintasütőt olivaolajjal kikenjük, felforrósítjuk, majd a jól felkevert tésztából palacsintákat sütünk. Fontos, hogy az alma egyenletesen eloszoljon a tésztában. Süssük mindkét oldalt aranybarnára, majd szórjunk rá ízlés szerint fahéjat.
3. Tálaláshoz néhány palacsintát egymásra helyezünk, díszíthetjük a maradék alma szeletekkel, illetve feldobhatjuk bármilyen más gyümölccsel is. Ha igazán meg szeretnénk bolondítani, nyakon önthetjük Forpro Zero Calorie Tahiti vaníliás vagy egyéb Forpro édes sziruppal.

Image
Muscle & Fitness magazin, minden ami testépítés, fitnesz, erőemelés vagy crossfit.