Brutális kiütés: Saúl Álvarez vs. Amir Khan - videóval!

A mexikói KO-gép a WBC középsúlyú világbajnoki meccsén küldte kegyetlenül padlóra a bevállalós britet. Nézd meg, hogyan!

 

A vadonatúj vegasi T-Mobile Arena adott otthont a WBC középsúlyú címmeccsének, amelyen a két ökölvívó klasszis személyében erő és sebesség feszült egymásnak. Khan vakon bízott ütéseinek hihetetlen gyorsaságában, és két súlycsoportot ugrott, hogy a nála fiatalabb és sokkal erősebb bajnokkal ringbe szállhasson. A lendület az első öt menetig tartott, amelyeket jobbára Khan dinamikus lábmunkája és szélsebes ütései irányítottak, de a hatodik menetben Canelo megsemmisítő jobbost mért A Királyra.

 

Azért meg kell jegyeznünk, hogy nem kis bátrorságra és elszántságra van szükség ahhoz, hogy valaki egy nála jóval nagyobb és erősebb ellenféllel szembeszálljon, de Khan már korábbi súlycsoportjaiban is szenvedett már el kemény kiütéseket.

Amir Khan, minden elismerésünk!

A küzdelem után Khan és edzője, Virgil Hunter arra bátorította Canelót, hogy álljon ki Gennady Golovkin, a középsúlyú szekció egyik legjobb harcosa ellen. Álvarez az HBO-nak elmondta, nem zárkózik el a kihívástól.

Érdekel a boksz? Eddz úgy, mint Manny Pacquiao!

Kövess minket Facebookon is!