Grillezett csirkeszárny tüzesen

Grillszezonnal a nyakunkban már most szeretnénk néhány nyálcsorgató recepttel tenni a strandformáért! Ezek nem csupán ízletesek, de egészségesek is. Mindegyik tele van egészséges zsírsavakkal és „tiszta” szénhidrátokkal, így egyik sem lesz a kockahasad ellensége.

HOZZÁVALÓK 4 SZEMÉLYRE:
900 g csirkeszárny
2 ek. olívaolaj
1 tk. fokhagymapor
1 tk. bors
1 tk. őrölt csípős pirospaprika
1 tk. hagymapor
1 ½ tk. őrölt pirospaprika
1 tk. cayenne bors
Üveges csípős szósz ízlés szerint

1. Melegítsd elő a grillsütőt. Dörzsöld be a csirkeszárnyat olívaolajjal. Keverd össze a fűszereket és szórd meg a húst.
2. A szárnyakat tedd a grillre és süsd át mindkét oldalát. Vedd le a sütőről és hintsd meg csípős szósszal.

 TÁPÉRTÉK ADAGONKÉNT 
531 KALÓRIA
70 g FEHÉRJE
2 g CH
26 g ZSÍR

 TÜZES TIPP 
Olyan csípős szószt válassz, ami cukor- és kalóriamentes, és ha bejönnek a tüzes ízek, akkor alap, hogy legyen a konyhádban.